now playing...

Man tik ļoti patīk stereomood.com, ka man tagad tur ir profils. Ak, Sunbears! - I'm Alive! Dienas lieliskuma iemesls! Man šorīt likās, ka nebūs labi, ka būs sērīga diena, jo ārā slapjš, bet nē. Ir labi un forši. Ir tik pilns puncis ar garšīgām brokastīm un lielu kafiju, ka pusdienas kādu brīdi vēl negribēsies. Ir labi pagulēts un redzēti daži sapnīši, viens par otru dīvaināki.

Atradu Joanna Newsom dziesmai Clam, Crab, Cockle, Cowrie jauku kaveru Ryan Walsh izpildījumā. Džoanna, protams, ir diezgan tuvu absolūtam lieliskumam, bet viņas spalgā balss reizēm griežas galvā kā zobārsta urbītis. Tādos gadījumos aizstāt to spindzoņu ar vīrieša balsi, bet saglabāt dziesmas sajūtu un noskaņu ir ļoti noderīgi. Piezīme sev: pameklēt, vai šis cienījamais vīrietis ir saņēmies vēl kādam Džoannas kaveram.

Vēl atradu lielisku lapu, kurā smelties iedvesmu savam īpašajam tetovējumam vai varbūt tieši otrādi - nolemt, ka nemūžam tādu nevēlies. Vai arī vienkārši papriecāties par skaistumu un izdomas bagātību.
http://www.jesslovesfred.com/2010/08/world-is-divided.html

Dalīšos arī ar šo video no Everynone - skaties un mēģini tikt līdzi vārdiem un asociācijām. Skatījos vairākas reizes, katru reizi pamanīju ko tādu, kas pirms tam palika neievērots.

Nav komentāru: